DANCE FOR HOPE - Verdensballet til fordel for Ukraine

Verdensballetten har taget initiativ til en støtteforestilling til fordel for Røde Kors´ arbejde blandt ofrene i Ukraine. Blandt kunstnerne til sommerens forestilling er den ukrainske ballerina Iana Salenko. Hun er født og opvokset i Kyiv. Siden 2007 har hun været solodanser ved statsballetten i Berlin. Hendes familie bor stadig i Ukraine.

Til støtteforestillingen Dance For Hope medvirker bl.a. ballerinaer og solodansere fra fire af verdens mest berømte balletkompagnier: The Royal Ballet of London, Den Kongelige Ballet i København, Statsballetten i Berlin og Den Norske Nationalballet i Oslo.

Salling Fondene har støttet afviklingen af arrangementet d. 1. august 2023 i Mindeparken i Aarhus.

Donationsmodtager: VÆRTSKABET ApS

Samlet donation: 235.000 kr.

Dance for hope Dansk Røde Kors
xx
Dance for Hope Lana Salenko Marian Walter
Dance for Hope Sofie Elkjær Jensen

Støtteforestillingen i Mindeparken

Mindeparken i Aarhus blev tirsdag den 1. august besøgt af næsten 1.400 publikummer, som havde fundet vej gennem regnen. Det blev en aften med ballet, dans, opera, klassisk musik og fællessang under den åbne himmel.

Og selve regnbuen bragte håbet frem til sidst.

Alle kunstnere og medarbejdere bag scenen optrådte og arbejdede uden honorar, og billetindtægten fra aftenen kommer til at gå ubeskåret til den gode og vigtige sags tjeneste som Dansk Røde Kors gør i øjeblikket i det krigsramte Ukraine.
 

Dance for Hope Steven McRae

'Dance for Hope' til fordel for Røde Kors´ arbejde i det krigsramte Ukraine

Salling Fondene

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR-nummer
Købmand Herman Sallings Fond
53520413

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond
53520510

Information