event safety i personalerum Foto Gorm Branderup

Event Safety

Professionel sikkerhed og førstehjælp. Event Safety er en frivilligorganisation, som udspringer af moderorganisationerne SMUKFEST og Muskelsvindfonden. Event Safety har mere end 400 frivillige og har gennem de seneste 15 år været med til at skabe tryghed og sikre rammer for hundredtusindvis af danske festival- og koncertgæster.

I 2019 støttede Salling Fondene Event Safety til uddannelse af flere frivillige til sikkerhedsopgaver, indkøb af en mobil behandlingsfacilitet samt indkøb af nye patientovervågningsenheder.

Donationsmodtager: Fonden Event Safety

Samlet donation: 1.000.000 kr.

Event Safetys arbejde

Event Safetys arbejde handler om at skabe tryghed hvor mennesker samles. De består af både en stor gruppe dedikerede frivillige og en fastansat stab.

Deres dygtige frivillige løser Crowd Safetys opgaver og leverer Præhospitalt beredskab på de rigtig mange arrangementer, som de årligt løser for deres kunder.

Den fastansatte stab arbejder med ledelse og udvikling samt rådgivning, uddannelse, planlægning, logistik og afvikling. De arbejder målrettet med vidensdeling i branchen og via deres videnscenter, giver de deres specialistviden til mindre erfarne arrangører via gratis artikler og vejledninger.

De har base i Skanderborg, et lager i Hedensted, og et anker i København, men de huserer over hele Danmark. Her løser de tryghedsrelaterede opgaver for nogle af de største sports- og koncertarrangører, såsom UEFA, Tour de France, Live Nation og mange andre.

Ligeledes har de et særdeles vigtigt fokus på deres moderselskaber Smukfest og Muskelsvindfonden og de store arrangementer de står bag.

event safety personale smiler Foto Franz Ejskjaer
kvinde i baggrund af scenen Foto Franz Ejskjaer
event safety personale med ryggen til og logo foto Franz Ejskjaer

Salling Fondene

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR-nummer
Købmand Herman Sallings Fond
53520413

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond
53520510

Information