Gallo Kriserådgivning

Gallo Kriserådgivning tilbyder gratis støtte og rådgivning til ensomme og udsatte borgere i Aarhus gennem samtaleterapi og socialt samvær. 

Salling Fondene har støttet organisationens arbejde, så det har fået mulighed for at ansætte en projektmedarbejder.
Desuden har Salling Fondene tildelt et beløb til indretning af og aktiviteter i Gallo Huset, som beskæftiger medarbejdere, der har eller har haft psykiske problemer.

Donationsmodtager: Gallo Kriserådgivning

Samlet donation: 300.000 kr.

Kaffebar i Gallo Huset
det gir ingen mening skilt taet paa
gallo kriseraadgivning fest og farver
gallo kriseraadgivning udklaedning

Gallo Kriserådgivnings mission

Gallo Kriserådgivning er bosat i Århus, og er en af Danmarks største private psykosociale foreninger.

Her kan mennesker uanfægtet diagnose, etnicitet eller alder, blive en del af et ligeværdigt og meningsfuldt fællesskab. Hos os kan man komme til vores dør uden henvisning eller visitation og få gratis samtaleterapi, socialrådgivning, telefonrådgivning samt værested og aktivitetsudbud - alt sammen under samlet under ét tag.

Deres mission er, at alle der træder ind i deres hus skal have muligheden for at deltage i det levede liv omkring os, med alt det indebærer af fællesspisninger, fællesskaber, fødselsdagsfejringer og ferier.

Deres fineste opgave er, at levere livsglæde; at skabe en hverdag, hvor der er noget at stå op til; noget at glæde sig til; og gode minder at tænke tilbage på; og ikke mindst følelsen af, at alle har værdifulde ressourcer at bidrage med til fællesskabet."

Salling Fondene

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR-nummer
Købmand Herman Sallings Fond
53520413

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond
53520510

Information