salling rooftop set fra oven

Salling Rooftop

I 27 meters højde, på toppen af stormagasinet i Aarhus, har Salling Stormagasin opført et nyt, spektakulært byrum med fri adgang for alle. Donationen fra Salling Fondene har gjort det muligt at skabe den unikke oplevelsesoase, Salling Rooftop, der har allerede haft over 4 millioner besøgende. 

Salling Rooftop byder på storslået panoramaudsigt over hele Aarhus, et frodigt væksthus med café og bar, afslappende loungeområder, en scene under åben himmel, skiftende udstillinger, legeområde for børn - og ikke mindst den facinerende og nervepirrende skywalk med udsigt over strøget.

Donationsmodtager: Salling Group A/S

Samlet donation: 23.200.000 kr.

Salling Rooftop er nr. 1 i hele Europa

I August 2022 blev det offentliggjort, at Salling Rooftop er kåret som Europas bedste rooftop bar af det anerkendte rejsemagasin Big 7 Travel.

pressemeddelelsen fra Salling Group er det med stolthed at Salling Rooftop i Aarhus modtager denne hæder. Kåringen giver Salling Stormagasin en uvurdelig blåstempling, der kan gavne hele Aarhus regionen og ikke mindst Danmark.

Vinderen er kåret efter Big 7 Travels ranking system, der sammenlægger data fra brugere af social media med redaktionens vurdering.

salling rooftop overview
salling rooftop kunder paa trappe i fokus

Salling Fondene

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR-nummer
Købmand Herman Sallings Fond
53520413

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond
53520510

Information