Veterankortet.dk

Veterankortet.dk er en ikke politisk, nonprofit organisation skabt på foranledning af Jimmi Povlsen, der startede veterankortet.dk i 2018. Organisationen samarbejder med Forsvaret og andre veteranorganisationer, der alle hjælper veteraner rundt omkring i Danmark.

Hovedformålet for Veterankortet.dk er at rådgive veteraner med f.eks jobtræning og økonomisk støtte. Den økonomiske støtte sker ved uddeling af Veterankortet.dk der giver rabatter til køb af f.eks dagligvarer. Kortet bruges som legimitation som veteran og derigennem modtages anerkendelse for sin indsats for Danmark.

Hovedformålet for Veterankortet.dk er at rådgive veteraner med f.eks jobtræning og økonomisk støtte. Den økonomiske støtte sker ved uddeling af Veterankortet.dk, der giver rabatter til køb af f.eks dagligvarer som anerkendelse for sin indsats for Danmark.

Salling Fondene har støttet erhvervelse af en bil, der giver organisationen mulighed for i højere grad at kunne komme ud til de veteraner i nød. Det betyder, at veteraner kan få endnu mere nærværende hjælp, herunder kørsel til lægeaftaler, jobsamtaler eller andre væsentlige aktiviteter.

 

Donationsmodtager: Veterankortet.dk

Samlet donation: 200.000 kr.

veterankortet
Veterankortet uddeling af medajle

Salling Fondene

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR-nummer
Købmand Herman Sallings Fond
53520413

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond
53520510

Information